Onze vrijwilligers

Zonder hen geen theatervoorstellingen, exposities en kunstprojecten!

Een groot deel van de medewerkers van RIQQ bestaat uit vrijwilligers. Zonder hen geen theatervoorstellingen, exposities en kunstprojecten! Wij zijn trots op onze vrijwilligers en realiseren ons dat het zonder hen niet kan.

RIQQ kent verschillende vrijwilligersgroepen, die in verschillende disciplines actief zijn. Heb je zin om ook betrokken te zijn bij één van onze activiteiten? Neem dan contact met ons op!

Vrijwilligersgroep Educatie

Heb jij affiniteit met geschiedenis en het werken met kinderen? Voor het project Reizen in de Tijd zoeken de Gemeente Rheden en Cultuurbedrijf RIQQ vrijwilligers die bezoeklessen willen geven op basisscholen. Samen met groepen 7 en 8 ga je aan de slag met het thema 'Rheden in Oorlogstijd'.
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilligersgroep Openluchttheater De Pinkenberg

Sinds vele jaren bestaat er een groep vrijwilligers die de voorstellingen in openluchttheater de Pinkenberg mogelijk maakt. Zij denken mee in de programmering en organisatie, maar zijn ook degenen die je zult aantreffen achter de kassa en bar van het theater. 
Naast wat zichtbaar is voor publiek, is er werk dat gedaan moet worden achter de coulissen. Het onderhoud van terrein en materialen bijvoorbeeld vergen tijd en inzet. Ook hierbij zijn vrijwilligers onmisbaar.
Wil je hier meer informatie over, mail dan naar koen.vandermark@dezoomerij.nl

Vrijwilligersgroep Denktank Kunst & Ouderen 

Er is ook een denktank voor ouderen. Hier denken vrijwilligers na over het opzetten en uitvoeren van kunstprojecten speciaal voor ouderen, zoals tekenen in de natuur, schrijf- en dansworkshops en de huiskamerconcertjes voor mensen die weinig meer buiten komen. De denktank komt elke twee maanden bij elkaar in Dieren of in Velp. Heb je interesse in de denktank of heb je een idee voor een activiteit voor 65-plussers, neem dan contact op met Marijn: marijn.swarte@dezoomerij.nl