Filmhuis Dieren gaat weer van start!

Afbeelding behorende bij Filmhuis Dieren gaat weer van start! |

Bericht geplaatst op: 7 oktober 2020

Beste filmliefhebber,

Het is heerlijk om de deuren van het Filmhuis weer open te kunnen zetten. Met veel enthousiasme ontvangen wij u graag als bezoeker. Vanaf 9 oktober aanstaande kunt u naar prachtige films kijken. Een overzicht van de films en reserveringsmogelijkheden vindt u op onze website www.filmhuisdieren.nl
Ons huishoudelijk reglement hebben we aangepast aan de huidige richtlijnen en maatregelingen omtrent Covid-19.
De belangrijkste punten staan hier op een rijtje

Wij mogen helaas een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Kaartjes zijn daarom alleen online verkrijgbaar via onze website www.filmhuisdieren.nl. U kiest dan meteen uw zitplaats(en) en betaalt online de kaartjes. U kunt een kaartje boeken tot 2 uur voor aanvang van de film.
Kunt u niet meer reserveren en is de film niet uitverkocht, dan kunt u aan de kassa een kaartje kopen. U rekent dan met de pinpas af, contant betalen is niet meer mogelijk.
Voordat u Theothorne in gaat kunt u via de website zien of er nog kaartjes beschikbaar zijn en of het zinvol is om naar de kassa toe te gaan.

In het belang van uw en onze gezondheid vragen wij u:

Houdt 1,5 meter afstand;

Desinfecteer uw handen bij binnenkomst;

Volg de aangegeven looproute én de aanwijzingen van onze medewerkers voor het naar binnen gaan en verlaten van de filmzaal. Dit doen we gefaseerd;

Draag een mondkapje bij binnenkomst in Theothorne. Wanneer u zit in de Filmzaal mag het mondkapje af. Staat u op, dan graag het mondkapje weer op;

Kom niet met klachten, ook niet met lichte klachten, naar het filmhuis. Bij binnenkomst vragen wij u naar uw gezondheid.

Je zou het haast vergeten. Er staan prachtige films op het programma! Little Women, Tennet..
Het volledige programma staat op onze website en de films zijn vanaf vandaag te reserveren. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is nu beperkt en vol=vol.
Als er veel belangstelling is voor bepaalde films dan proberen wij deze extra te draaien als het kan. Dit maken we bekend via de nieuwspagina op onze website en via Facebook.

Graag tot ziens,

Met vriendelijke groet,

De medewerkers van
Veelzijdig Filmhuis Dieren
Website: www.filmhuisdieren.nl
Mail: filmhuisdieren@gmail.com